Kapiteins Blog - 7 dingen waarom je met ons moet zeilen!

In onze "logboek"willen we u meenemen in verschillende onderwerpen van zeilen of zeilende avonturiers, verhalen van onze zeilschepen, de verschillende vaargebieden. Onze gastenboekvermeldingen of beoordelingen.

Een keer per week proberen we je reislust naar zee, golven en wind te stillen met kleine anekdotes en wilde zeeroververhalen.

1. RELAXEN EN ZEILEN 
Als het schip de haven verlaat, begint de vakantie pas echt. U voelt de wind in uw haren, u voelt de zilte lucht en u kunt meteen gaan genieten van het weidse uitzicht over de zee.

2. AFWISSELING EN AVONTUUR, ZONDER VEEL PLANNING
U weet altijd waar u uw reis begint en waar u zult eindigen.
weer aan het eind van de reis. De bestemmingen worden gepland tijdens de reis. Het motto is: Vrij als de wind en waar de wind ons ook brengt. Dit zorgt altijd voor een groot gevoel van avontuur en veel afwisseling.

3. HET ONTDEKKEN VAN PLAATSEN DIE ALLEEN PER ZEILSCHIP KUNNEN WORDEN BEREIKT
Op sommige reizen willen gasten en bemanning niet elke avond een haven binnenlopen, dan kunt u voor anker gaan. En wat is een betere manier om wakker te worden na een kalme, windstille nacht, met uw koffie in de hand en de zonsopgang te aanschouwen.

4. ACTIEF MEEZEILEN OF WEGZEILEN OM TE SLAPEN
Je kunt actief meezeilen, helpen bij het zetten van de zeilen, de zeilen optimaal aan de wind zetten en ze aan het eind weer inpakken, of je kunt met een boek in de zon liggen en gewoon genieten.

5. NIEUWE MENSEN ONTMOETEN
Op zeilreizen ontmoet je altijd nieuwe mensen, want mensen die zulke zeilreizen boeken zijn ruimdenkend en maken graag nieuwe kennissen. Het kan dus 's avonds heel gezellig zijn in de bar van het schip.

6. DEEL UITMAKEN VAN IETS GROOTS
Als je onze zeilschepen ziet, haal je meteen je camera tevoorschijn en begin je foto's te nemen. Als bemanning raak je snel in gesprek met voorbijgangers. Omdat mensen denken dat wat we doen geweldig is. Als gast, maak je deel uit van iets groots. Want dan hoor jij ook bij de bemanning. 

7. ALLES IN EEN OP UW SCHIP
Je hoeft je geen zorgen te maken, op het schip heb je alles wat je nodig hebt.

Hutten met douches en toiletten. Een scheepsbar, heerlijk eten en genoeg ruimte op het dek om samen te zijn met de groep of om wat rust voor jezelf te vinden. Het maakt niet uit waar je naartoe vaart, je hebt alles bij je.
Dus wie wil er mee op avontuur?

Eerdere blog’s


10 dingen tips voor de zeilreis
05-08-2022


Op de Artemis van 04.07.-08.07.2022 van Kiel door de Deense Zuidzee terug naar Kiel
12-07-2022


Kapiteins Blog - 7 dingen waarom je met ons moet zeilen!
03-05-2022


Contactformulier