Sail into
an Ocean
of Adventure

Ontspanning en bedrijvigheid. Business lounge en uitdagende werkomgeving. Dat is wat u aantreft aan boord van onze schepen. Een geweldige locatie om los te komen van de dagelijkse beslommeringen aan vaste wal. Stress en drukte maken plaats voor nieuwe contacten en creatieve ideeën.

Wit u uw zakelijke relaties ontmoeten in deze inspirerende omgeving? Profiteren van het unieke werkklimaat op een tall ship? Wij bieden de ideale ambiance voor uw bedrijfsexcursies, bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

Bedrijf- en productpresentatie
Onze schepen bieden plaats tot 140 personen. De indeling van de comfortabele salons leent zich uitstekend voor zowel grote groepen als het werken ‘en petit comité’. Ook aan dek is het goed vertoeven en is er voldoende ruimte voor een goed gesprek. Een bedrijf- of productpresentatie aan boord is zeer geschikt.

Maritieme events
Indrukwekkend is de deelname aan een van de vele maritieme events zoals havenfeesten, windjammerparades en regatta’s. Een uitgelezen kans om uw zakelijke relaties mee te nemen op een zeiltocht! Onze servicecrew biedt volledige service bij uw bedrijfsevent – vanaf de planning van uw arrangement, de ontvangst van uw gasten aan boord tot aan de professionele catering.

Contactformulier