Sail into
an Ocean
of Adventure

 
Op onze Duitse pagina vindt u de meest gestelde vragen over Corona in het Duits. Helaas zijn wij door de drukte er nog niet aan toegekomen om deze te vertalen in het Nederlands. Benieuwd naar de laatste informatie? Klik dan op: https://www.tallship-company.de/corona-covid-19/

 

Gaat uw reis niet door? Gegarandeerd uw geld terug!

Als uw geboekte reis bij Tallship Company door corona geannuleerd moet worden, dan krijgt u gegarandeerd uw geld teruggestort op uw rekening. In deze ongewisse tijd is dat in ieder geval een zekerheid! U kunt dus met een gerust hart een reis boeken bij Tallship Company. 

Dit seizoen gaat eveneens anders verlopen dan de vaarseizoenen zoals we die kenden van voor corona. Hoewel er steeds meer licht aan het einde van de tunnel te zien is, bepaalt corona nog steeds veel van ons dagelijks leven. Zo ook onze vakanties.

De eerste reizen van de Atlantis en Artemis hebben we naar een later tijdstip moeten verschuiven. We zijn blij dat zoveel gasten positief gereageerd hebben op deze nieuwe datum. Gasten die verhinderd zijn, hebben hun geld teruggekregen.

Ook zijn de meeste evenementen in 2021 afgelast, zoals de Hamburger Hafengeburtstage, Oostende voor Anker en de Kieler Woche. Dat betekent dat ons vaarplan ook veranderd is. In de praktijk heeft dat op dit moment geleid tot een aantal nieuwe reizen en reisdata. Hieronder een overzicht van deze nieuwe reizen. De actuele stand van zaken rondom ons reisprogramma vindt u altijd op onze website: https://www.tallship-company.nl/reisprogramma/

Atlantis Ooszeetocht Bornholm Kiel - Stralsund 31.05 - 06.06 €820
Atlantis Sail & Bike Greifswalder Bodden 1 Stralsund - Stralsund 06.06 - 13.06 €1.190
Atlantis Sail & Bike Greifswalder Bodden 2 Stralsund - Stralsund 13.06 - 20.06 €1.190
Atlantis Rondom Seeland Stralsund - Kiel 20.06 - 27.06 €950
Artemis Prelude op een zeilavontuur  Kiel - Bremerhaven 17.05. - 19.05. €180
Artemis Rond Skagen Bremerhaven - Kiel 19.05 - 30.05 €1.350
Artemis Lang Weekend Oostzee Kiel - Kiel 10.06. - 13.06 €570
Artemis Traineereis Harlingen - Ullapool 10.07 - 17.07 €550

Op dit moment is niet duidelijk hoelang de lockdown in deze vorm voortduurt. De verwachting is dat vanaf begin mei steeds meer mogelijk zal zijn, ook op het gebied van toerisme. Tallship Company zal u minimaal twee weken voor afvaart informeren over de reismogelijkheden.

Afgelopen jaar hebben we met de Artemis, Atlantis en Elizabeth prachtige zeiltochten kunnen varen. Een uitgewerkt en goedgekeurd coronaprotocol zorgde ervoor dat iedereen aan boord zich veilig voelde en genieten kon van een welverdiende vakantie. Met deze ‘corona ervaring’ denken we ook dit jaar onze gasten een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden.

Wij verheugen ons ondanks alles op een fijn seizoen met vrijheid en ruimte om te genieten van de goede dingen des levens!

Contactformulier