Sail into
an Ocean
of Adventure

Festivals

Havenfestivals, Sail evenementen en Tall Ship Races. In het zomerseizoen vinden door heel Europa nautische evenementen plaats. U ziet bruisende havensteden, gezellige markten en sfeervolle parades. Duizenden toeschouwers op de kade, maar aan boord van een van onze tall ships beleeft u deze maritieme evenementen pas echt!

Elk jaar bezoekt Tallship Company met haar schepen verschillende grote en kleinere festivals door heel Europa. Voor u een geweldige gelegenheid om uw zakenpartners, collega’s of vrienden uit te nodigen in een buitengewoon unieke sfeer. Een onvergetelijke happening voor u en uw gasten. Of het nu om een dagtocht gaat, een langer verblijf aan boord of zelfs een zeilrace.

Arrangementen op maat
Op grote nautische evenementen zijn wij altijd met een of meerdere schepen van de partij. Wilt u graag een ander festival of evenement bezoeken met een van onze tall ships? Of wilt u genieten van een speciaal voor u samengesteld arrangement? Uw zakelijke relaties meenemen voor een zeiltocht tijdens een van de parades? Wij gaan graag in gesprek om uw mooiste ideeën vorm te geven!

Onze servicecrew biedt volledige service bij elk evenement – vanaf de planning van uw arrangement, de ontvangst van uw gasten aan boord tot aan de professionele catering.

Dit jaar zijn wij bij de volgende evenementen aanwezig:

831. Hamburg Hafengeburtstage 

Artemis
Atlantis

8 - 10 mei 2020
Oostende voor Anker Artemis

29 mei - 1 juni 2020

Kieler Woche

Artemis
Atlantis

20 juni - 28 juni 2020

Fête Maritime de Brest

Artemis
Atlantis

10 - 16 juli 2020
30. Hanse Sail Rostock

Artemis
Atlantis

6 - 9 augustus 2020
Sail Amsterdam

Artemis
Atlantis
Elizabeth

12 - 16 augustus 2020
Sail Bremerhaven 

Artemis
Atlantis

19 - 23 augustus 2020
Sailing Cup Wilhelmshaven

Artemis

2 - 4 oktober 2020

Contactformulier