Sail into
an Ocean
of Adventure

Festivals

Havenfestivals, Sail evenementen en Tall Ship Races. In het zomerseizoen vinden door heel Europa nautische evenementen plaats. U ziet bruisende havensteden, gezellige markten en sfeervolle parades. Duizenden toeschouwers op de kade, maar aan boord van een van onze tall ships beleeft u deze maritieme evenementen pas echt!

Elk jaar bezoekt Tallship Company met haar schepen verschillende grote en kleinere festivals door heel Europa. Voor u een geweldige gelegenheid om uw zakenpartners, collega’s of vrienden uit te nodigen in een buitengewoon unieke sfeer. Een onvergetelijke happening voor u en uw gasten. Of het nu om een dagtocht gaat, een langer verblijf aan boord of zelfs een zeilrace.

Arrangementen op maat
Op grote nautische evenementen zijn wij altijd met een of meerdere schepen van de partij. Wilt u graag een ander festival of evenement bezoeken met een van onze tall ships? Of wilt u genieten van een speciaal voor u samengesteld arrangement? Uw zakelijke relaties meenemen voor een zeiltocht tijdens een van de parades? Wij gaan graag in gesprek om uw mooiste ideeën vorm te geven!

Onze servicecrew biedt volledige service bij elk evenement – vanaf de planning van uw arrangement, de ontvangst van uw gasten aan boord tot aan de professionele catering.

Contactformulier