Sail into
an Ocean
of Adventure

Individuele reizen

Vrijheid en avontuur! Dat is de belevenis van zeilen met een van onze schepen. Bij het boarden stapt u letterlijk en figuurlijk een andere wereld in. Een wereld waarin de elementen wind en water een grote rol spelen. Welkom in deze uitdaging!

Wilt u meewerken met het zetten van de zeilen en het besturen van het schip? Of juist ontspannen en genieten van het leven op zee en de gezelligheid van pittoreske havenstadjes? Waar u ook voor kiest: Tallship Company zorgt voor een onvergetelijke zeilervaring en een comfortabel verblijf.

Alles is mogelijk op uw reis
Geweldige momenten op zee met het schip vol onder zeil. Afmeren in een bruisende havenstad of dineren in de gerieflijke salon. Evenzo: relaxen bij een heerlijk zeebriesje aan dek, voor anker gaan in een romantische baai of zelfs met de Zodiac naar het strand voor een barbecue. Werkelijk alles is mogelijk op uw reis. En als u aan het einde van de dag geniet van de ondergaande zon, droomt u al weg bij de avonturen van de volgende dag.

Onze crew staat tot uw dienst
Op alle onze schepen geniet u van luxe 2-persoonshutten met douche en toilet. Onze service crew staat voor u klaar en zorgt voor culinaire hoogstandjes. Terwijl de nautische crew u kennis laat maken met het fascinerende leven op zee!

Van Oostzee tot Noordzee en Waddenzee, Van Spitsbergen tot Middellandse zee: bij Tallship Company vindt u altijd een reis die past bij het avontuur dat u wenst!

Contactformulier