Sail into
an Ocean
of Adventure

Kerstmarkt Bremerhaven
En de Artemis is daar! De Tallship Company organiseert in samenwerking met Erlebnis Bremerhaven een bijzondere maritieme kerstbelevenis.
Het is nog mogelijk om op de Artemis te slapen tot 31-12-2022.  Aan boord van het historische zeilschip kunt u bijvoorbeeld voorgloeien naar de kerstmarkt, overnachten in een luxe scheepshut inclusief uitgebreid ontbijt.U kunt hier boeken: http://www.booking.com/Share-T9wA89

  • Blick auf einen Weihnachtsmarkt.

Kerstwereld Bremerhaven met uitzicht op het kerkplein
©Helmut Gross

Dompel u onder in de wondere kerstwereld van het noorden: 21 november 2022 tot 30 december 2022 in Bremerhaven

De adventstijd heeft een heel bijzondere magie met zijn tijd van vertraging en jeugdherinneringen met aromatische geuren van appels, kaneel en dennengroen. Tijd voor contemplatief samenzijn in de frisse lucht en romantische gloed van lichtjes.

Van 21 november 2022 tot 30 december 2022 schittert de kerstmarkt van Bremerhaven in gouden pracht. Verlichte ramen en versierde straten schitteren. Een speciaal soort lichtgloed wordt opgeroepen door de inloopverlichting, die een populaire ontmoetingsplaats is en een romantisch fotomoment vormt met geliefden.

De voetgangerszone, feestelijk versierd en helder verlicht, nodigt uit tot een wandeling op gepaste afstand. In het centrum van de stad staan langs de brede voetgangerszone feestelijke kraampjes met verwarmende drankjes en een grote verscheidenheid aan lekkernijen. Hier kunt u ook een of twee cadeaus vinden voor familie en vrienden. Kinderen verwonderen zich over de sprookjesfiguren en luisteren naar de verhalen. Handwerk biedt liefdevol vervaardigde voorwerpen. Vlak ernaast gaan de gondels van het reuzenrad de lucht in. Van hieruit is een fantastisch panoramisch uitzicht op de kerstwereld en het stadscentrum gegarandeerd. De fascinerende lichtshows zijn een bijzondere blikvanger. Elke dag van 11 tot 21 uur nodigt de kerstmarkt u uit om te wandelen, te snuffelen, te luisteren, te proeven en te genieten.

Stadtplanausschnitt

https://www.bremerhaven.de/de/veranstaltungen/weihnachtsmarkt/weihnachtsmarkt-und-lichterglanz.12163.html

Contactformulier