Sail into
an Ocean
of Adventure

VOLGEBOEKT!
Noord Sardinië en Zuid Corsica 2 met de Atlantis


      CONTACT OVER DE REIS     

 MEER INFORMATIE OVER DE ATLANTIS 


De route van Sardinië naar de Italiaanse kust heeft veel te bieden!

De reis begint in Olbia aan de noordoostkust van Sardinië, gaat naar het noorden en voert ons langs de beroemde kust lijn Costa Smeralda, die is vernoemd naar de smaragdgroene wateren van de zee. Onderweg naar de Straat van Bonifacio komen we ook langs de La Madalena-archipel, deze bestaat uit meer dan 62 eilanden en eilandbergen, waaronder zeven hoofdeilanden.

Aangekomen in Corsica, afhankelijk van de wind en het weer, is het mogelijk om naar het beroemde Bonifacio te zeilen of misschien ligt het mooie Porto-Vecchio gunstiger op de route.

We hopen het kleine eiland Isola del Giglio op weg naar Santo Stefano te bezoeken. Op dit prachtige eiland bent u ver weg van de drukte, kunt u de ongerepte natuur van Giglios mijn eigen ogen bewonderen en genieten van de kristalheldere, smaragdgroene zee.

Na ongeveer 160 zeemijl bereiken we de Italiaanse kust.

De kapitein kijkt elke dag naar het weer en de wind en afhankelijk daarvan kan het plan worden aangepast en worden er eventueel andere havens aangelopen dan hierboven beschreven. Gelukkig is het overal prachtig, dus aan mooie havens is er geen gebrek.

Het weer:
De temperaturen in deze tijd van het jaar liggen tussen de 20 en 25 graden

Vlucht:
Per vliegtuig kun je Olbia goed bereiken en ook vanuit Porto Santo Stefano zijn er goede vluchten terug.


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

 

Contactformulier