Sail into
an Ocean
of Adventure


Oostelijke Oostzee 2 met de Artemis
Volgeboekt!


     CONTACT OVER DE REIS     

 MEER INFORMATIE OVER DE ARTEMIS 


Na een mooie gezellige eerste nacht aan boord van de Artemis hoort u de volgende ochtend: "Alle hens aan dek en lijnen los." Na een korte briefing aan dek worden de zeilen gezet en zijn we onderweg naar Bornholm. We proberen tijdens deze reizen Bornholm te bereiken, maar er kan van dit plan afgeweken worden als de wind er naar toe zeilen niet toelaat. We zouden op de motor kunnen gaan, maar dat is natuurlijk niet het idee van een zeilvakantie aan boord van de Artemis.

 

Het eiland Bornholm is het meest oostelijke eiland van Denemarken. Dankzij de ligging heeft het eiland Bornholm veel zonuren. Het milde klimaat laat zelfs het rijpen van vijgen toe. Er wordt vaak gezegd dat Bornholm heel Denemarken in een notendop laat zien - het is heuvelachtig, groen met vruchtbaar landbouwgrond en mooie bossen. Als de enige plaats in Denemarken heeft Bornholm dramatische rotsen met aan de zuidkust eindeloze brede witte zandstranden. Het zand is zo fijn en wit dat het vroeger werd gebruikt voor zandlopers.

Eén ding is zeker! Het worden goed gevulde dagen met zeilen en tussendoor ontspannen, waarbij u 's avonds kunt genieten van de prachtige sfeer met een glas wijn of bier op het dek of in de salon. Doordat we een behoorlijk lange afstand af willen leggen, is het ook heel goed mogelijk dat er 's nachts een keer doorgevaren wordt. In Rostock aangekomen is het dan tijd om afscheid te nemen van nieuwe en oude vrienden en van boord te gaan met een koffer vol mooie herinneringen.


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

Contactformulier