Sail into
an Ocean
of Adventure


Oostzee 2 met bark Artemis
 


     CONTACT OVER DE REIS     

MEER INFORMATIE OVER DE ARTEMIS 

 


Ontspanning puur op de Oostzee!

Actief ontspannen op de Oostzee!

Voor de wind is het goed zeilen! Dat is de reden waarom de route van de Oostzee reizen van Tallship Company wordt bepaald door de wind. Laat u verrassen door een prachtige zeiltocht door de populaire Oostzee met Tall Ship Artemis!

Elke dag aan boord van Tall Ship Artemis betekent een nieuw avontuur. De kapitein bekijkt de laatste weerkaarten en zet dan de route uit. Na een heerlijk ontbijt worden de zeilen gehesen en wordt er koers gezet op naar één van de prachtige Oostzeehavens. Uiteraard mag u meehelpen bij het bezeilen van de imposante driemaster. Mogelijke havens zijn: Sønderborg, Svendborg, Marstal (Ærø) Lyø en Faaborg.

Aanmeren met een Tall Ship in de haven is een belevenis op zich. Ligt het schip eenmaal vast, dan kunt u de wal op om de omgeving te verkennen. 's Avonds geniet u van een heerlijk diner in onze gezellige salon.

De Oostzee zal u betoveren met haar fantastische natuur en romantische zonsondergangen. Dit mooie gebied in Noord-Europa biedt veel variatie: van zandstranden en kliffen, eilanden en baaien, tot schilderachtige havens! De kleine Deense eilanden laten Denemarken in miniformaat zien: geweldige natuur, prachtige stranden en fijne dorpjes en steden.

In de afgelopen jaren hebben veel van onze gasten de smaak te pakken gekregen van de Oostzee reizen met een van de schepen van Tallship Company. Laat u ook overweldigen door deze ervaring en boek een reis naar de Oostzee!

 


Inclusief:
Reissom is inclusief uw accommodatie in een tweepersoonshut met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Extra kosten van schip en haven zijn inbegrepen. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, lunchbuffet, koffiepauze en diner. 

Exclusief:
Reissom is exclusief transferkosten van en naar het schip, drankjes en versnaperingen..

Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding geschikt voor zon, wind en regen en eventueel zwemspullen in een opvouwbare zachte reistas. Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten. Vergeet uiteraard uw paspoort of identiteitskaart niet. Contant geld is nodig om aan boord uw drankjes aan het einde van de reis te voldoen; betaling met pinpas en/of creditcard is niet mogelijk aan boord.

Contactformulier