Sail into
an Ocean
of Adventure

Volgeboekt!
Oostzee 6 met de Bark Artemis (lang weekend)


     CONTACT OVER DE REIS     

 MEER INFORMATIE OVER DE ARTEMIS 

 


Ontspanning puur op de Oostzee!

Met goede wind is het goed zeilen! Dat is de reden waarom de route de bestemming is bij de Oostzee reizen van de Tallship Company. De wind neemt je mee op een prachtige zeiltocht door de populaire Oostzee!

De Oostzee betovert haar bezoekers met fascinerende natuurlijke spektakels en romantische zonsondergangen. De excursiebestemmingen in de omgeving zijn gevarieerd, zodat iedereen wel iets van zijn gading vindt. Van zandstranden en kliffen, tot eilanden en baaien, tot schilderachtige havens, de Baltische Zee heeft het te bieden. De kleine eilanden in Denemarken laten stukjes van het hele land in klein formaat zien: geweldige natuur, prachtige stranden en ontspanning puur.

Elke dag aan boord van het zeilschip begint een nieuw avontuur voor jou. De kapitein ontvangt het laatste windrapport en plant daarmee de route zodat je een geweldige zeildag mee kunt maken. Na een heerlijk ontbijt worden de zeilen gehesen en wordt er koers gezet op naar één van de prachtige Oostzeehavens. Mogelijke havens zijn: Sønderborg, Svendborg, Marstal (Ærø) Lyø en Faaborg.

Na aankomst in de haven, kunt u de plaats verkennen en 's avonds terugkeren voor het diner. Ook kunt u uzelf trakteren op een drankje in onze gezellige salon of aan dek met uw collega zeilers en om pas later zelfstandig de haven verkennen.

In de afgelopen jaren hebben vele gasten de smaak te pakken gekregen van de Oostzee, in het bijzonder van de reizen met de Tallship Company. Laat je ook overweldigen door de "zee vlakbij" en boek een reis naar de Oostzee!

 


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

Contactformulier