Sail into
an Ocean
of Adventure

Volgeboekt!


Overtocht Cascais - Olbia met de Atlantis


      CONTACT OVER DE REIS      

 MEER INFORMATIE OVER DE ATLANTIS 


Ook dit jaar gaat onze Atlantis naar het zonnige zuiden! Het is een flinke reis vandaar dat deze reis gericht is op zeemijlen maken. Het schip moet op tijd op haar eindbestemming in Olbia zijn en daarom wordt er steeds doorgevaren, ook ’s nachts. Bij voorkeur natuurlijk onder zeil: dat is behalve duurzamer en meer economisch ook de ultieme manier om het avontuur op een zee zeilschip te beleven!

Een mijlenmaker is vaak ietwat ruim ingepland. Als de weergoden ons goed gezind zijn en er voldoende tijd is, kan er eventueel een haven worden aangedaan; een garantie op een tussenstop kunnen wij allerdings niet geven.

Als u in Cascais opstapt mist u de Bay van Biskaje, maar bent u prachtig op tijd om de fluorescerende algen die soms 's nachts te zien zijn te bewonderen. Ook komen we op deze overtocht vaak dolfijnen en walvissen tegen. Mocht u helemaal geluk hebben dan spelen de dolfijnen 's nachts voor de boeg en worden ze verlicht door de fluorescerende algen. Een goede reden om 's nachts een wacht mee te lopen met de crew, alhoewel het natuurlijk geluk hebben blijft wat we onderweg zien.

Tevens kunt u, u 's nachts laten betoveren door een wijdse sterrenhemel, die u sterrenbeelden laat ontdekken, die u aan land zelden zult zien en tot dan toe alleen van plaatjes kent. Net als bij al ons andere reizen kunt u hier zo actief meezeilen als u wenst en kunt u ook mee lopen in het wachtensysteem. Dit is vooral op een heldere nacht een hele speciale belevenis. We kunnen niets beloven qua weer en wind, maar onze bemanning zal hun uiterste best doen om een fantastische overtocht te verzorgen met heerlijk eten en vriendelijke service. Ervaar zeilen en puur natuur met ons.

 


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

Contactformulier