Sail into
an Ocean
of Adventure


Overtocht Harlingen - Bod
ø NOR met de Antigua


     CONTACT OVER DE REIS     

MEER INFORMATIE OVER DE ANTIGUA 


Zeemijlen maken: daar gaat het om bij deze reis. Het schip moet op tijd op haar eindbestemming in Bodø zijn en daarom wordt er steeds doorgevaren, ook ’s nachts. Bij voorkeur natuurlijk onder zeil: dat is behalve duurzamer en meer economisch ook de ultieme manier om het avontuur op een zeezeilschip te beleven!

Een mijlenmaker is vaak ietwat ruim ingepland. Hierdoor hebben we genoeg tijd als het weer tegen zit, maar kan er eventueel een haven worden aangedaan als de weergoden ons goed gezind zijn. Een garantie op een tussenstop kunnen wij allerdings niet geven.

Vanaf Harlingen zal de Antigua naar Noorwegen varen om van daaruit haar Arctische seizoen te beginnen. Langs de Noord- en Oostfriese eilanden vaart de Antigua naar de westkust van Noorwegen, wat het normaal gesproken na drie dagen en nachten bereikt.

Afhankelijk van het weer vervolgt de Antigua haar reis naar het Noorden. Als alles volgens plan verloopt, zal de kapitein zeker een fjord ingaan, zodat u de adembenemende schoonheid van een fjord kunt aanschouwen. Mogelijk kan er nog een haven worden bezocht. Uiteindelijk overschrijdt u op 66° noorderbreedte de poolcirkel om vervolgens in Bodø aan te meren.

Graag nodigen wij u uit om ook als passagier mee te draaien met de crew aan boord. Zo kunt u helpen bij het hijsen van de zeilen of 's nachts worden ingedeeld bij het wachtlopen. Een zeer speciale ervaring, want 's nachts voelt het leven aan boord toch anders dan overdag.

Mogelijke havens: Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim

De kapitein besluit welke van de bovenstaande havens aangelopen kunnen worden, omdat dit, zoals bij elk zeilschip afhankelijk is van weer en wind. 


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)

Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel zwemspullen in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet uw paspoort of identiteitskaart mee te nemen voor legitimatie en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

 

Contactformulier