Abend on Bord der Artemis
Ein Blick in der Kabine
Genießen Sie das gute Essen an Bord der Artemis
Imposante Artemis
Regenbogen Artemis
Salon der Artemis
Salon der Artemis 2
Sonnenuntergang an Bord der Artemis
Steuerhaus Artemis

Artemis

Ontdek de eeuwenoude handelsroutes aan boord van de Artemis

- Bremerhaven – Kiel-Holtenau
- 15-08-2021 20:00 uur – 26-08-2020 09:00 uur
- v.a. € 1.680,- per persoon

Ook na 30 jaar is bij de Tallship Company de nieuwsgierigheid om nieuwe wateren te ontdekken nog steeds erg groot!

Nadat de trossen in Bremerhaven zijn losgegooid, wacht u een overvaart van ongeveer 415 nautische zeemeilen. Dat houdt in dat u drie dagen geniet van de zee, voordat het doel in Noorwegen in zicht komt. De aanblik van Oslo is werkelijk adembenemend. De fjorden, omgeven door hoge bergen, laten u onderdompelen in de Noorse wereld.
Aangemeerd in Olso, kunt u verschillende activiteiten ondernemen. De Noorse hoofdstad Oslo ligt aan de zuidkust van het land, aan de ingang van het mooie Oslofjord. De stad staat bekend om haar groene omgeving en vele musea. Veel van deze culturele parels, zoals het Noorse maritieme museum en het Vikingskipshuset, bevinden zich op het schiereiland Bygdøy. Boven aan de skischans Holmenkollbakken geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht over het fjord.
Brengt u liever de dag door in de natuur? Dan biedt Oslo u ook veel verschillende prachtige mogelijkheden. Buiten de stad kunt u prachtig wandelen langs de wateren.

Na de korte landstop in Oslo, zal de Artemis hoogstwaarschijnlijk in alle vroegte weer koerst zetten naar de volgende bestemming. Na wederom een mooie zeedag, wacht het prachtige Kattegat op ons. Het kattengat bevindt zich in het noorden van de Oostzee en kent een ongelooflijke getijdenstroming. Lijnen los en zeilen hoog!

Na ongeveer 140 nautische zeemeilen zullen we Göteborg bereiken. Nóg één van de vele prachtige Scandinavische metropolen, welke zeker een bezoek waard is! Ook in Göteborg zijn er vele mogelijkheden om diverse bezienswaardigheden te bekijken. Göteborg, liggend in Zweden, ligt aan de rivier Göta älv, aan de westkust avn het land. De stad beschikt over een belangrijke haven en is bekend om haar kanalen in Hollandse stijl. Voor de shopliefhebbers onder ons: Kungsportsavenyn is de grootste winkelstraat van Göteborg met diverse cafés en winkeltjes.

Na het bezoek aan Göteborg is de exacte reisroute erg flexibel, omdat zowel de keine Baelt, de grote Baelt en de Sund ons de mogelijkheid bieden om de reis naar het zuiden in te zetten. De Deense Zuidzee met haar kleine eilanden laat u in elk geval de Scandinavische charmes zien. Volledig afhankelijk van het weer en de wind, laten we ons verrassen hoe de route er na ons bezoek in Göteborg uit komt te zien. We laten ons leiden door de bries en dompelen onszelf onder in de zomerse atmosfeer van de Oostzee.

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om samen met u deze historische reis te maken en een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Meld u nu aan en word onderdeel van deze ontdekkingsreis met de Artemis, op zoek naar historische handelsroutes van toen.

Disclaimer: Due to the ongoing Covid-19 pandemic, we have adjusted our rules a little.
If the government decides that the trip cannot take place, we will reimburse you for the travel amount or issue you with a voucher.

Artemis

Een reis aan boord van de Artemis laat u de prachtige historie van de zeezeilvaart ervaren! Aan dek  blijft u zich verwonderen over de imposante tuigage van de driemaster. De lijnen, nagelbakken, het lopend want en natuurlijke de inzet van menselijke krachten om het schip onder zeil te krijgen. Alles ademt een historische sfeer. Een sfeer die teruggaat naar 1926, toen het schip in Noorwegen werd gebouwd voor de walvisvaart.

Deze maritieme uitstraling vindt u ook terug binnen in het schip. De Artemis heeft een stijlvol betimmerde salon met scheepsbar en een extra deksalon met prachtig zicht over zee. De 16 comfortabele scheepshutten zijn afgewerkt met mahoniehout. Iedere hut is voorzien van een stapelbed en beschikt over eigen douche en toilet.

De goede zeileigenschappen van het schip in combinatie met het comfort en de luxe aan boord, maken bark Artemis geliefd bij onze gasten!

Faciliteiten

16 comfortabele hutten met douche en toilet. De hutten zijn voorzien van een stapelbed
Alle vertrekken met centrale verwarming en airconditioning
Grote sfeervolle salon met bar
Behaaglijke deksalon
Gezellig dek met meubilair
Geluidsinstallatie en beamer

Schip data

Scheepstype: Driemastbark
Bouwjaar: 1926
Thuishaven: Harlingen, Nederland
Dagcharter: 120 personen
Hutaccommodatie: 32 Personen
Lengte: 59 m
Breedte: 7,0 m
Diepgang: 3,5 m
Tonnage: 321 ton
Hoofdmast: 31 m
Zeiloppervlak: 1050 m²

Artemis

Artemis

Faciliteiten

16 comfortabele hutten met douche en toilet. De hutten zijn voorzien van een stapelbed
Alle vertrekken met centrale verwarming en airconditioning
Grote sfeervolle salon met bar
Behaaglijke deksalon
Gezellig dek met meubilair
Geluidsinstallatie en beamer

Schip data

Scheepstype: Driemastbark
Bouwjaar: 1926
Thuishaven: Harlingen, Nederland
Dagcharter: 120 personen
Hutaccommodatie: 32 Personen
Lengte: 59 m
Breedte: 7,0 m
Diepgang: 3,5 m
Tonnage: 321 ton
Hoofdmast: 31 m
Zeiloppervlak: 1050 m²

Artemis

Contactformulier