Sail into
an Ocean
of Adventure

Volgeboekt!
Rond Zeeland in Denemarken met de Artemis


     CONTACT OVER DE REIS     

 MEER INFORMATIE OVER DE ARTEMIS 


"Onze Zuidzee" is het koosnaampje van de Denen voor de betoverende mix van eindeloze zandstranden, sprankelende witte krijtrotsen, ontelbare eilanden en kleine havens met kleurrijke huizen in het Zuiden van Denemarken. Met de Bark Artemis verken je deze prachtige wereld.

De bemanning wil het liefst met u rond Zeeland zeilen, als de wind dit toelaat en Kopenhagen bezoeken. Dit is uw kans om één van de meest indrukwekkende culturele centra in Europa te ontdekken met bijvoorbeeld een bezoek aan het Amalienborg-paleis, de "Kleine Zeemeermin" of een wandeling door de Nyhavn met zijn mooie huizen met puntgevels en talloze restaurants.

Onderweg hopen we ook Samsø aan te lopen, ook wel het zonne eiland van de Denen genoemd, wat een heel bijzondere charme heeft. Verder liggen de beroemde krijtrotsen van Møns Klint, de hoogste kliffen van Denemarken, en ook één van de beroemdste en spectaculairste natuurverschijnselen van de Deense Oostzee, op onze gewenste route naar Rostock.

We proberen zo veel mogelijk te zeilen en zijn daarbij afhankelijk van de wind, vandaar dat weer en wind de reis aanzienlijk kunnen beïnvloeden en er veranderingen kunnen zijn in de havens die we aandoen. Gelukkig heeft Denemarken aan prachtige havens geen gebrek, dus de kapitein kijkt elke dag naar het weer en past zodien nodig de reis aan om u de meest fantastische vakantie te bezorgen.

 


 

Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

Contactformulier