Sail into
an Ocean
of Adventure


Tocht Kiel - Wilhelmshaven met de Artemis


     CONTACT OVER DE REIS     

 MEER INFORMATIE OVER DE ARTEMIS 


Als eerste highlight voert de reis van Kiel naar Wilhelmshaven ons door het prachtige Noord Oostzee Kanaal, en hierna kunnen we het verder  zelf invullen. Op het Noord Oostzee Kanaal is het verplicht met de motor te varen en daardoor heeft u alle tijd om de mooie dingen onderweg te bekijken. Tussen de twee sluizen, die we soms delen met gigantisch grote schepen, heeft u een mooi uitzicht op een heuvelachtig groen landschap op beide oevers onderbroken door kleine dorpjes en nog meer grote zeeschepen, die ons tegemoet komen en soms oplopen op het kanaal.


Afhankelijk van de wind en het weer kan de kapitein ook besluiten één van de prachtige Oostzeehavens toe te voegen aan de reis, alvorens door het Noord Oostzee kanaal te varen of misschien zijn de omstandigheden toch beter om direct het kanaal door te gaan en dan het prachtige Noordzee eiland Helgoland met een bezoek te vereren. Laat u verrassen! We plannen de land excursies en stops op de korte termijn, zodat we u de meest fantastische reis kunnen bezorgen en toch nog op tijd in Wilhelmshaven onze eindbestemming aankomen.

Mochten de weergoden ons zeer slecht gezind zijn dan zijn de mogelijkheden qua aanloophavens iets beperkter, maar ook dan doen we ons best er een zo mooi mogelijke reis van te maken en bent u altijd welkom de crew te helpen met zeilen zetten of een kijkje te nemen op de brug.


Inclusief:
De prijs is inclusief de accommodatie in tweepersoonshutten met douche, toilet, handdoeken en beddengoed. Ook de extra kosten van het schip en de havens zijn voorzien. Het volpension bestaat uit een ontbijtbuffet, een lunchbuffet, een koffiepauze en het diner. Verder is er de hele dag door koffie en thee beschikbaar.

Exclusief:
Transferkosten en versnaperingen (Koffie en thee is wel ingebegrepen)


Tips voor uw reis:
Sportieve vrijetijdskleding (geschikt voor wind, weer en regen), eventueel badpak in een opvouwbare zachte reistas. (Koffers met een harde buitenkant zijn niet geschikt om opgeborgen te worden in de hutten). Vergeet ook niet een paspoort of identiteitskaart en contant geld om uw boord rekening aan het einde van de reis te voldoen. Betaling met pinpas of credit card is niet mogelijk aan boord.

 

Contactformulier